İSTANBUL / KADIKÖY - Gazi Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu

Abdulkadir ŞENGÜN - Okul Müdürü

Abdulkadir ŞENGÜN - MÜDÜR

1965 Yılında Giresun-Görele’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çanakçı’da tamamladı. 1982 yılında Görele Ticaret Lisesinden mezun oldu.  İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Coğrafya Bölümü’nden 1986 yılında mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Coğrafya Enstitüsünde “EKOLOJİ” üzerine mastır eğitimine başlamıştır. 1999 yılında yüksek lisans eğitimine ara vererek askerlik görevine gitmiştir. Askerlik görevini Muş’ta yedek subay olarak yaptı. 1990-1994 yılları arasında SSK Sultan Ahmet Dispanseri’nde 4 yıl memur olarak çalışmıştır. Bu arada ‘’Ümraniye’nin Sosyo-ekonomik Yapısı’’  adlı tez çalışmasını tamamlayarak 1992 yılında yüksek lisansını tamamladı. 1994 Yılında çok sevdiği öğretmenlik mesleğine geçerek Gaziantep-Oğuzeli /Dokuzyol İlköğretim Okulunda  müdür vekili olarak ilk görevine başladı. 1995 yılında İstanbul Sultanbeyli Atatürk İlköğretim Okuluna tayini çıktı. 1995-1998 yılları arasında öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 1998 Yılında Ataşehir /Yeni Sahra Duriye Nuriye Endürüst İlköğretim okuluna atanmış,  10 yılı idarecilik olmak üzere 13 yıl görev yapmıştır. 2011 yılında Ataşehir Sakarya İlköğretim Okuluna müdür vekili olarak görevlendirilmiş, 6 ay müdür vekili olarak görev yapmıştır. Rotasyonla aynı okula müdür yardımcısı olarak atanmıştır.2014 yılı 24 Ekim-17 Aralık tarihleri arasında kısa bir süre Yenisahra İmam Hatip Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.10.12.2014 tarihinde Kadıköy/Hakkı Değer Ortaokulu’na okul müdürü olarak atanmış 18 Aralık 2014 tarihinden 03 Ağustos 2023 tarihine kadar  Müdürlük görevini yapmış olup bu tarihten itibaren Kadıköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atanmış ve  halen görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Abdulkadir ŞENGÜN